Transformed Radio - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Transformed Radio

Geplaatst op: 12-09-2007 |

Op zondag 21 oktober is het weer zover.
Dan is er weer een uitzending van Transformed Radio

Transformed Radio is een programma van Stichting Transformed, de interkerkelijke jongerenbeweging, die o.a. de maandelijkse jongerenmeetings in het parkgebouw organiseert. Medewerkers verzorgen een eigentijds radioprogramma, waarin veel moderne worship muziek en reli-pop wordt gedraaid en je up-to-date wordt gehouden over de laatste gospelnieuwtjes.
Ook wordt de Transformed-meeting van de week ervoor belicht. Bijzonderheden zijn te vinden op www.transformed.nl. Transformed Radio wil jongeren op een luchtige manier aanspreken en in aanraking laten komen met het evangelie. Daarnaast houdt Transformed Radio haar luisteraars op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Transformed. Zo wordt de vrijwilliger van de maand in het zonnetje gezet en wordt er contact opgenomen met de spreker. Tijdens het laatste uur van de uitzending kun je de preek van de vorige meeting nog een keer beluisteren. Deze wordt helemaal uitgezonden, zodat mensen voor wie de stap te groot is om een Transformed meeting te bezoeken, omdat ze bijvoorbeeld buiten de doelgroep vallen, toch eens kunnen luisteren naar wat Transformed nou eigenlijk inhoudt en doet.

Transformed Radio is elke derde zondagavond van de maand te beluisteren van 20.00 tot 22.00 uur.

Ga terug...