Afscheid Tuesday Night Music Club - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Afscheid Tuesday Night Music Club

Geplaatst op: 22-08-2009 |

Op dinsdagavond 25 augustus wordt er feestelijk afscheid genomen van the Tuesday Night Music Club in een extra lange uitzending van 19.00 uur tot 22.00 uur.

In deze uitzending zal de Enterse coverband Virago een aantal akoestische nummers spelen en vallen er een aantal prijzen te winnen. Verder zal de avond in het teken staan van een paar verrassingen en een terugblik op de afgelopen ruim 300 uitzendingen.

De reden van het afscheid is dat presentator Martijn Bouw niet meer in staat is om het vrijwillig maken van het programma te combineren met zijn privé situatie, om dezelfde reden was de oprichter van het programma Eric Tijhof er al eerder mee gestopt. Laatstgenoemde zal tijdens deze slotavond ook weer van de partij zijn om samen met Martijn Bouw de duo presentatie uit de hoogtijdagen te doen herleven.

The Tuesday Night Music Club werd 6,5 jaar geleden opgericht uit ideële overwegingen.

Radio 350 wilde naast het brengen van de alom bekende muziek ook een platform zijn voor de minder bekendere, beginnende, alternatieve muziek. Al snel werd het radioprogramma een begrip in muziekmakend Nederland en gaven vele bekende artiesten hun medewerking aan het muziekprogramma. The Tuesday Night Music Club was vaak het eerste programma landelijk die muziek draaide dat later bekend werd bij het grote publiek, deed verslag van verschillende festivals zoals o.a. Dauwpop en Appelpop en had bijna alle nationale en sommige internationale artiesten voor de microfoon zoals Racoon, Skik, Rowen Heze, Ilse de Lange en absoluut hoogtepunt: Solomon Burke.


Ga terug...