350 keer Oudfit op Radio 350 - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

350 keer Oudfit op Radio 350

Geplaatst op: 08-03-2011 |

A.s. donderdag 10 maart wordt het radioprogramma Oudfit, speciaal bestemd voor de jeugd van toen, voor de 350e keer uitgezonden.

De presentatoren van het eerste uur, Gerrit ten Brinke en Ruud Vermaas, vinden de 350e uitvoering een mooi moment om er mee te stoppen en het stokje over te dragen.

Ruim 7 jaar lang werd er, naast de herkenbare muziek uit vroeger jaren, door een vast team veel aandacht besteed aan de activiteiten en gebeurtenissen binnen de gemeente Rijssen -Holten.
Ook de rubrieken “op zien Riessens”, de vraag van de week, de interviews met bekende en minder bekende inwoners uit de gemeente en de speciale aandacht voor de “lichte” klassieken en de operette leverden vele plezierige reacties op.
In een feestelijk getinte uitzending nemen Ruud en Gerrit as. donderdag afscheid van hun trouwe luisteraars en wordt er tevens stilgestaan bij de vorig jaar overleden medeoprichter en radiotechnicus Herman Nitert.

Met veel enthousiasme en nieuw elan gaan René Hoff, Hans Scheffer, Liesbeth Letink en Henk Jansen het inmiddels zeer populaire programma Oudfit nu voortzetten.

De 37 jarige teamleidster Liesbeth Letink kan zich uitstekend verplaatsen in de doelgroep van Oudfit.
Je eigen verdiepen in de “de jeugd van toen” ziet zij als een verrijking van haar persoonlijkheid.
Om dit te onderstrepen geeft zij aan reeds op korte termijn nieuwe programmarubrieken te willen presenteren zoals “Oudfit Nostalgie” en Oudfit Cabaret”.
Tevens gaat ze naarstig op zoek naar een vervanger voor Gerrit ten Brinke, die het wekelijkse praatje “op zien Riessens” en of “op zien Holtens” invulling kan geven.

Wilt u hiervan niets missen, luister dan ook as. donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur naar het programma Oudfit op Radio 350.

Ga terug...