Bij ons kun je kaarten winnen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bij ons kun je kaarten winnen

Geplaatst op: 26-07-2004 |

De vrijkaarten die we hebben zijn voor een country beurs waar ongeveer 40.000 bezoekers komen. Op de beurs staan ong. 165 standjes waar je van alles kunt kopen en zien.

Beursinfo


Locatie Landgoed Hoekelum te Bennekom

Openingstijden Woensdag 4 tot en met zaterdag 7 augustus. Dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur
Entreeprijzen Kinderen tot 4 jaar gratis Van 4 tot en met 12 jaar € 3,50 Vanaf 13 jaar € 7,50
Bereikbaarheid Landgoed Hoekelum is vanuit het hele land prima bereikbaar. Zodra u Bennekom binnenrijdt, volgt u de borden ‘Naar Buiten’. Bij het landgoed is voldoende parkeergelegenheid.

Slipjacht met honden en paarden
Volg de meute.... met eigen ogen
De grond dreunt van het zware hoefgetrappel, een wild geblaf komt naderbij. Opeens davert een meute honden het bospad op. In volle vaart jagen ze achter de vos aan, op de hielen gezeten door een groep jagers te paard. Ruiters in klassieke kledij, de heren in rood, de dames in groen. In de verte klinkt hoorngeschal van een blazerscorps....

Western Horseriding
Yippieyayeeh!
Over cowboys in het Amerikaanse Westen doen de wildste verhalen de ronde. Maar hoe reden ze eigenlijk paard? Ruiters van de Easy Horse Ranch laten het zien tijdens een boeiende demonstratie Western Horseriding. In verhalende vorm treden twee ruiters en hun paarden op. Zij leggen van alles uit over het werk van cowboys en hun unieke manier van paardrijden. Natuurlijk is er volop actie!

Duikvluchtduiven?

Kunst- en vliegwerk!

Denkt u bij duiven aan vogels die alleen sierlijk vliegen? Ga dan Naar Buiten en bewonder de demonstratie met rolvliegers en duikvluchtduiven. Dit zijn duiven die opzienbarende capriolen uithalen tijdens hun vlucht. Een vrije val van 100 meter hoog, salto’s tijdens het vliegen... deze staaltjes kunst- en vliegwerk mag u niet missen!

De lucht in...

Vorig jaar was het al een groot succes, dit jaar gaan ze wéér de lucht in. Ballonvaartcentrum Van Manen verzorgt, bij geschikte weersomstandigheden, dagelijks een ballonvaart vanaf het Activiteitenplein. Imponerend, om zo’n grote reus van dichtbij te kunnen bekijken en hem daarna boven het Landgoed zien verdwijnen!

Wil je naar de beurs en kans maken op 2 vrijkaarten, bel, mail, fax of stuur een kaartje per post met daarop je gegevens. Zaterdag 31 juli zal in het programma Happy Hour van 19.00 tot 20.00 uur bekend worden gemaakt wie de vijf gelukkigen zijn.

Ga terug...