Radio 350 niet meer te ontvangen via ether en kabel - Radio 350

Radio 350 niet meer te ontvangen via ether en kabel

Geplaatst op: 19-02-2018 |

Radio 350 stopt per 23 februari na jarenlang vertrouwd te hebben uitgezonden op de 92.3 MHz en analoog via Ziggo (104.1 MHz) met het uitzenden via deze kanalen. Omstreeks 15:30 uur zal de verbinding worden verbroken met onze vaste luisteraars via deze frequenties. Wel blijven we te beluisteren via de diverse kabel aanbieders en diverse internet mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld www.radio350.nl.

De reden dat wij stoppen via bovenstaande frequenties is dat onze huidige zendmast is verkocht en de nieuwe eigenaar deze begrijpelijk voor eigen doeleinden wil gaan gebruiken.

Door de technische afdeling van Radio 350 is er een nieuwe locatie gevonden om zowel zender als mast weer te kunnen plaatsen. Helaas beschikken wij momenteel niet over de financiƫle middelen om dit te kunnen realiseren en zijn we naarstig op zoek om dit op korte termijn wel te kunnen realiseren en onze luisteraars weer te voorzien om naar ons te luisteren via de FM en analoog via Ziggo, van autoradio, schuur, bedrijfshal tot de oude vertrouwde radio in uw huiskamer.

Wij bedanken via dit bericht al onze vaste trouwe luisteraars voor het luisteren en alle mooie reacties door al de jaren heen en gaan er vanuit dat we binnenkort weer terug zijn in de ether en analoog via Ziggo. In de tussentijd zijn wij er voor u via de diverse kabel aanbieders en de internet mogelijkheden.

Radio 350, wij weten wat er speelt!Ga terug...