350 Sport bij Excelsior 31 – AFC. AJAX - Radio 350

350 Sport bij Excelsior 31 – AFC. AJAX

Geplaatst op: 09-07-2004 |

a.s. Donderdagavond speelt Excelsior 31 tegen Ajax Amsterdam deze wedstrijd zal live worden uitgezonden door de sportafdeling met medewerking van de Toppers van Toen en Frank Koster.nl.

Deze oefenwedstrijd voor beide teams is voor Ajax de tweede wedstrijd in een reeks van drie wedstrijden die in een zes daags trainingskamp wordt gespeeld. Op dinsdag 13 juli zal er tegen D.O.S. 19 in Denekamp worden gespeeld en de laatste wedstrijd zal worden gespeeld tegen HSV. Zuidvogels in Huizen.

Buiten de vrijwilligers van excelsior 31 zijn er ook stewards van Ajax zelf en van Heracles bezig om de zaak in goede banen te leiden.

Kaarten kunnen nog steeds in de voorverkoop worden gekocht bij Tegelsenter A1 aan de Vonderweg 28 in Enter, Select sport, cafe de twee schimmels, Koedijk mode, Profimex Ozonstraaat in Rijssen en natuurlijk in de Kantine van de organiserende vereniging Excelsior 31.

Verslaggevers Henk van de Maat en Gezinus Dangermond zullen vanaf half acht live verslag geven van dit aantrekkelijke oefenduel waar Ajax met zijn bijna voltallige selectie aan de aftrap zal verschijnen.

Dus wat Radio 350 betreft tot Donderdagavond, oh ja de wedstrijd begint om 19.30.
Voor wie wil gaan kijken, één advies “ga op tijd weg“ en wie niet kan, even de goede zender opzetten ( in Rijssen 106.4 en in Holten 105.2 en op de Kabel 104.1) en veel voetbalplezier toegewenst namens het sportteam van Radio 350.

Ga terug...