Jonge zorgvrijwilligers aan de slag - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Jonge zorgvrijwilligers aan de slag

Geplaatst op: 29-09-2015 |

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg (SVT Ov.) is op zoek naar jonge mensen met een groot hart die open staan voor de kwetsbare medemens. Zo zijn we opzoek naar jonge zorgvrijwilligers die het leuk vinden om jongeren met een verstandelijke beperking te begeleiden bij het sporten. Ook zijn we op zoek naar jonge zorgvrijwilligers die ontspannende activiteiten willen ondernemen met kinderen met autisme zodat de ouders even tijd hebben voor zichzelf, de andere kinderen of elkaar.

Wil jij tijd vrij maken voor een ander om hem of haar een fijn moment in de week te bezorgen?
Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Er wordt zorgvuldig gekeken dat je in een situatie wordt geplaatst die bij jou past. Vrijwilligerswerk is; een medemens helpen, leuk voor jezelf en staat goed op je cv!

Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse neem dan contact op met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, Constantijnstraat 32A, Nijverdal Tel.: 0548 – 638 830 info@vrijwilligethuiszorg.nl

De Vrijwillige Thuiszorg heeft naast deze zorgvragen ook nog andere leuke, inspirerende en uitdagende zorgvragen, kijk eens op de website:www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Ga terug...