Ter Steege Bouw Vastgoed breidt wagenpark uit. - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ter Steege Bouw Vastgoed breidt wagenpark uit.

Geplaatst op: 30-09-2015 |

Ter Steege Bouw Vastgoed, met vestigingen in Rijssen, Apeldoorn en Hardenberg, heeft zijn wagenpark uitgebreid en deels vervangen met 16 Volkswagen bestelbussen.

De nieuwe bedrijfswagens zijn door de Blue Motion Technologies 15% zuiniger dan zijn voorganger en stoten minder CO² uit. Ter Steege maakt daarmee een mooie stap om het wagenpark van totaal 150 auto’s verder te vergroenen.
Deze vernieuwing past geheel in de visie van Ter Steege Bouw Vastgoed met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ter Steege wil bewust en structureel inhoud geven aan de rol in de maatschappij en bijdragen aan het verduurzamen van haar activiteiten en producten. En doet dat onder het label Maatschapwij, want de maatschappij dat zijn wij!

De bedrijfswagens zijn geleverd door Pouw Rijssen, waarmee Ter Steege Bouw Vastgoed al meerdere decennia een goede relatie heeft. Ter Steege Materieel, onderdeel van Ter Steege Bouw Vastgoed, beheert en faciliteert het eigen wagenpark voor de gehele Ter Steege Groep.

Ga terug...