Vluchteling of je naaste bij Transformed meeting - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vluchteling of je naaste bij Transformed meeting

Geplaatst op: 01-10-2015 |

Trandsformed staat erom bekend om heikele onderwerpen niet uit de weg te gaan. Het thema van de komende meeting zal ook weinigen koud laten: het actuele vluchtelingenbeleid. Op zondagavond 11 oktober spreekt Ron van der Spoel, trainer bij Open Doors.

Het thema van de avond is ‘Buiten de boot, wie mag er in’. We kennen allemaal de verschrikkelijke beelden van overvolle (rubber)boten vol vluchtelingen. Ze hopen op veiligheid en een betere toekomst in Europa. Maar hoe kijken wij daar tegenaan. Als vluchtelingen en / of als naasten. Heten we ze welkom of zijn we bang voor ons eigen hebben en houden. En wat kunnen en willen we zelf doen. Open Doors is een stichting die wereldwijd vervolgde christenen steunt. Ron van der Spoel zal vanuit zijn ervaringen bij Open Doors het verhaal van diverse kanten belichten.

Ook zal er aandacht zijn voor het komende Heartbeat weekend. Heartbeat is de landelijke tak van Tranformed en organiseert van vrijdag 30 oktober tot zondag 1 november een weekend vol bekende sprekers, waaronder Kees Kraaijenoord, en celebrations onder leiding van de Transformed Praise band. Ook is er ruimte voor diverse workshops. Meer info en opgeven via www.heartbeatweekend.nl.

Tijdens de meeting staat ook de Transformed Praise band en het Sketch team weer op het podium. Voor en na de meeting is het Transformed Café geopend voor bijkletsen en napraten. De meeting wordt georganiseerd in het Parkgebouw in Rijssen. Het Transformed Café opent de deuren om 18.45 uur. De meeting begint om 19.20 uur. Meer weten? Check www.transformed.nl.

Ga terug...