Afscheid bestuursleden  s.v. BATO Holten. - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Afscheid bestuursleden s.v. BATO Holten.

Geplaatst op: 02-10-2015 |

Op 4 oktober heeft het Bestuur van de s.v. Bato Holten afscheid genomen van Annie Leppink-Olijdam en Marietje Eggink-ten Velde.

Beide dames hebben zich vele jaren met veel enthousiasme en toewijding ingezet voor de vereniging en waren boegbeelden van de vereniging. Bij het afscheid zijn beiden benoemd tot erelid van de s.v. BATO voor hun jarenlange verdiensten voor de vereniging. Na hun bestuursfunctie blijven beiden actief lid van de vereniging.

Marietje Eggink heeft vele jaren zorg gedragen voor het secretariaat. Daarnaast was ze veelal het aanspreekpunt van de vereniging naar buiten toe. Intern zorgde ze er voor dat de overige bestuursleden geen taken vergaten. Annie Leppink was als algemeen bestuurslid verantwoordelijk voor de turnafdelingen en heeft ook vaak opgetreden als jurylid bij wedstrijden. Speciaal te noemen zijn verder de inzet bij de clubkampioenschappen, de BATO shows en niet te vergeten het benaderen van de adverteerders bij het samenstellen van de BATO informatiekrant. Er is in de loop der jaren enorm veel werk door beide dames verzet en daar is het bestuur dankbaar voor.

De activiteiten zijn inmiddels overgenomen door een aantal nieuwe bestuursleden.

Ga terug...