Vierde winstpartij Rijssen Vooruit veilig in slotfase - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vierde winstpartij Rijssen Vooruit veilig in slotfase

Geplaatst op: 04-10-2015 |

Afgelopen zaterdag moest Rijssen Vooruit de degens kruisen met DRC’12 uit Almelo.

De wedstrijd begon de eerste minuten gezapig en miste de scherpte en beleving bij beide partijen. Hierdoor kwam het dus aan op kwaliteit van de spelers zelf. Dat werd duidelijk door Gaby Isa die een pass in de diepte op waarde schatte en met een diagonaal schot de 0-1 aantekende.
De ploeg van Rijssen Vooruit, met trainer Björn Rutten zelf in het veld, had de controle in de eerste helft en probeerde de voorsprong uit te bouwen. Helaas lukte dit ondanks de mogelijkheden niet.

De spelers gingen de rust in met een 0-1 voorsprong. De tweede helft begon niet veel anders dan de eerste helft. Helaas moest RV te vroeg afscheid nemen van Gaby Isa met een hamstringblessure maar niet veel langer daarna was het Björn Rutten die een indraaiende vrije trap verwerkt tot doelpunt. (0-2).

Daarna was het uitspelen van de wedstrijd. De controle was er dus geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Helaas dacht de tegenstander daar anders over en kreeg door onachtzaamheid van Rijssen Vooruit de mogelijkheid om de aansluittreffer te maken en pakte dit buitenkansje aan (1-2).
DRC ging één op één spelen waardoor het nog even spannend werd in de slotfase. De organisatie was ontregelt en daarbij werd er door de scheids besloten dat er een overtreding plaatsvond en Rijssen Vooruit een penalty tegen kreeg. Helaas werd deze niet gekeerd en kwam de tegenstander op gelijke hoogte (2-2).

In de blessuretijd werd er toch door Rijssen Vooruit aan het langste eind getrokken. Een gerichte uittrap van doelman Ömer Demerci werd in één beweging door Huseyn Cengiz doorgespeeld naar totaal vrij staande spits Björn Rutten die met een droog schot de terechte 2-3 maakt ! Niet snel daarna floot de scheids voor de laatste keer en gingen de drie punten mee naar Rijssen.

Deze overwinning betekent de tweede plek op de ranglijst en dat de komende thuiswedstrijd een heuse topper mag heten. SVVN, de leider in de 4e Klasse, komt aanstaande zaterdag op bezoek bij Rijssen Vooruit. aanvang 14.30 uur.

Ga terug...