Zorgvrijwilliger wordt zondagvrijwilliger! - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zorgvrijwilliger wordt zondagvrijwilliger!

Geplaatst op: 06-10-2015 |

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg (SVT Ov.) is op zoek naar zorgvrijwilligers die tijd hebben in het weekend. Voor veel van onze zorgvragers is het weekend niet iets om naar uit te kijken. Vooral de zondag wordt als een lange dag ervaren. Voor de zondag is de Vrijwillige Thuiszorg op zoek naar zorgvrijwilligers die het leuk vinden om samen met een zorgvrager een spelletje te doen of te fietsen en onderweg een terrasje te pakken.

Misschien vindt u het juist leuk om in het weekend creatief aan de slag te gaan met een groepje zorgvragers. We zoeken voor dames van middelbare leeftijd met een licht verstandelijke beperking, eens per maand, een zorgvrijwilliger die samen met hen creatief wil zijn zoals bijvoorbeeld met hen wil tekenen, schilderen, cupcakes bakken en versieren of mozaïeken.

Ook is de Vrijwillige Thuiszorg nog op zoek naar een vervoersvrijwilliger één keer per maand op zaterdagochtend een mevrouw van Heino naar Raalte (zwembad) wil brengen en vice versa.

Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Er wordt zorgvuldig gekeken dat je in een situatie wordt geplaatst die bij jou past. Vrijwilligerswerk is; een medemens helpen, leuk voor jezelf en staat goed op je cv!

Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse neem dan contact op met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, Constantijnstraat 32A, Nijverdal Tel.: 0548 – 638 830 info@vrijwilligethuiszorg.nl

De Vrijwillige Thuiszorg heeft naast deze zorgvragen ook nog andere leuke, inspirerende en uitdagende zorgvragen, kijk eens op de website:www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Ga terug...