Onnodig gelijkspel R.K.S.V. - Radio 350

Onnodig gelijkspel R.K.S.V.

Geplaatst op: 07-10-2015 |

R.K.S.V. – DES was een matige wedstrijd met een terechte uitslag, gezien de kansen hadden de Rijssenaren het duel vroegtijdig moeten beslissen. Onnodig puntenverlies vlak voor tijd zorgt ervoor dat de wedstrijd in 1-1 eindigde. Hierdoor staan we na 5 wedstrijden op slechts 4 punten.

Vanaf het begin was het aftasten aan beide kanten. Het voetbal was niet best, kansen werden er bijna niet gecreëerd en de eerste gele kaart aan DES zijde wat het enige wat het vernoemen waard was. Rond de 28e minuut een corner voor R.K.S.V. welke ingekopt werd door Gerald ten Hove. Via de grond, de hand van de keeper en een hand van een verdediger ging de bal er niet in. De scheidsrechter zag dit helaas niet , net als vorige week hadden we het geluk niet mee toen de keeper rood in plaats van geel had moeten krijgen. Voor rust viel dan toch een doelpunt, een vrije trap net buiten de zestien werd prachtig in de rechterbovenhoek gekruld door Gerald ten Hove. Een terechte tussenstand gezien de kansen en een licht overwicht van R.K.S.V.

Na rust was het DES die meer druk zette en op jacht ging naar de gelijkmaker. Vooral de eerste 20 minuten na rust kwam R.K.S.V. minder in het spel voor en kregen de bezoekers twee grote kansen die knap gered werden door doelman Patriz Loohuis. Na enkele wissels ging het qua kansen weer gelijk op. Anton Acis (tweemaal) en Adrian Kwintenberg kregen goede mogelijkheden, anderzijds raakte DES de bovenkant van de lat. Vlak voor tijd gaat Gerald ten Hove alleen op het doel af en kan de Man Of The Match worden, echter twijfelt en wacht hij te lang. De prima spelende keeper kon de bal van zijn voet afhalen en voorkomt de 2-0. Direct hierna een domme overtreding van Wim Oosthoek, de bal lag enkele meters van de cornervlag af maar ging wel in eenmaal in het doel. Een fout van de prima keepende doelman die anders ook matchwinner genoemd had kunnen worden door enkele prima reddingen. Erg zuur, maar door eigen toedoen wordt er wederom puntverlies gelden. Scheidsrechter Vos floot een prima wedstrijd en eindigde de wedstrijd naar 93 minuten.

De volgende derby staat weer voor de deur, zaterdag spelen we uit tegen Blauw Wit’66. De ploeg waar we de laatste vier wedstrijden geen enkel punt tegen haalde. Dit zegt echter niets, want DES behaalde tot seizoen ook geen enkel punt in Rijssen. Om 14:30 uur zijn jullie welkom om de ploeg aan te moedigen.

R.K.S.V. – DES 1-1 (1-0)
37. Ten Hove (1-0)
88. Rozema (1-1)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Ruud Slagman (C), Luen Mensink, Wim Oosthoek, Mitchell Troost (74. Berjan de Wilde), Dave Loohuis, Marthijn Schottert, Gerald ten Hove, Adrian Kwintenberg (67. Sander Bruins), Jurgen Siemerink (67. Ronald Brinkman) en Anton Acis.

Ga terug...