Villa Verdraaid! treedt op in Herberg de Pol - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Villa Verdraaid! treedt op in Herberg de Pol

Geplaatst op: 09-10-2015 |

Villa Verdraaid! geeft een voorstelling in Herberg de Pol in Diepenheim. Wietske Vogels en Guido van Hout brengen in deze voorstelling theater en circus samen. De voorstelling is op 16 oktober aanstaande in Herberg de Pol. De entree bedraagt €5.

Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid! Waar spoken vliegen, tafels dansen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet. Na een tweetal verblijven in begin 2015, komen Wietske en Guido terug naar Diepenheim om het eindresultaat van de nieuwe kindervoorstelling "Villa Verdraaid" te tonen.
Wietske Vogels en Guido van Hout bundelen hun krachten in deze vrolijke voorstelling die theater en circus samenbrengt. Wietske heeft een passie voor ringen en Guido jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur. Villa Verdraaid wordt een vrolijke kinder-/familievoorstelling geschikt voor festivals, theaters, culturele centra en scholen.

Duur voorstelling: 45 min (theater) of 30 min (festival)

Kaarten à € 5,00 kunnen worden gereserveerd via herbergdepol.nl/tickets of terplekke gekocht bij Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Ga terug...