De Partizanen spelen De Partizanen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De Partizanen spelen De Partizanen

Geplaatst op: 10-10-2015 |

De Partizanen komen naar Herberg de Pol in Diepenheim op 16 oktober aanstaande met hun debuutprogramma De Partizanen. Merijn Scholten en Thomas Gast (beide uit 1983) spelen hun voorstelling, waarmee ze de Neerlands Hoop 2015 wonnen. De cabaretiers worden door de jury geroemd om hun flitsende spel- en schrijftechniek. De aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt €10.

De Partizanen oogsten met hun debuutprogramma De Partizanen veel waardering. De jury van de cabaretprijs de Neerlands Hoop 2015: "Een overrompelend debuut, anders kan de jury de eerste voorstelling van De Partizanen, het cabaretduo van Merijn Scholten en Thomas Gast (beiden uit 1983), niet omschrijven. Met De Partizanen is het Nederlands cabaret in één klap een zeer smakelijk sketchduo rijker."

Merijn Scholten en Thomas Gast ontmoetten elkaar bij stand-up comedy collectief Comedytrain. Zij wonnen in 2013 de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival, schreven voor Dit Was Het Nieuws en Spijkers met Koppen. In 2012 maakten ze de tragikomische documentaire Alles voor een Lach, waarin het duo Theo Maassen, Hans Teeuwen, Raoul Heertje, Pieter Bouwman en Owen Schumacher terug laat blikken op de onstuimige carrière van het grote stand-up comedy talent Rob van Liempt. Van Liempt was de succesvolle man in de beginjaren van Comedytrain. Zijn landelijk doorbraak stond voor de deur. Maar dan komt er plotseling een einde aan zijn veelbelovende carrière.

Kenners noemen het cabaret. De Partizanen noemen het een beweging. Een beweging waar je bij kunt horen. Dus kom en laat je overtuigen van de weldadige werking van een geheel verzorgd avondje Partizanië.

Kaarten à € 10,00 kunnen worden gereserveerd via herbergdepol.nl/tickets of terplekke gekocht bij Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Ga terug...