Opening van het wildseizoen en de Twente Wild Tour 2015 - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opening van het wildseizoen en de Twente Wild Tour 2015

Geplaatst op: 12-10-2015 |

Op donderdag 15 oktober a.s. zal het wildseizoen en de Twente Wild Tour 2015 officieel ingeluid worden door jachthoorngroep St Hubertus op het landgoed Hof te Boekelo in samenzijn van bestuursleden van de jagersverenigingen KJV en NOJG, hotelier-restaurateurs en Twente ambassadeurs. In het wildseizoen vanaf 15 oktober kunnen zowel toeristen als Twentenaren drie maanden lang gaan culinair en cultureel genieten van vele activiteiten op het gebied van wild & gevogelte in Twente.

De organisatie hiervan is in handen van JR Wijn en Spijs te Delden. De activiteiten variëren van wildproeverijen, diners, St Hubertus - en St Maartensgans vieringen, streekmarkten, slipjachten, valkenjachten, Buitenplaatsconcerten, fiets – en wandeltochten, bezichtigingen van Kastelen en Landhuizen, workshops en masterclasses in relatie tot het wild. In samenwerking met hoteliers, restaurateurs, wijnkopers, ambachtelijke slagers, poeliers en andere partijen op het gebied van Kunst, Cultuur, Historie en Toerisme in heel Twente zijn er activiteiten uitgedacht en ontwikkeld voor Twentenaren en toeristen.

Organisator Johan Langelaar van JR Wijn en Spijs is ingenomen met de goede inschrijvingen voor de Twente Wild Tour 2015, voor het derde jaar in successie en vol met mooie tradities en smaakvolle arrangementen. Het programma is sterker en vooral inhoudelijker geworden met gelukkig ook een brede vertegenwoordiging in heel Twente. De in het voorjaar gehouden Verkiezing van de Twente Asperge Ham-Wijn-Bier wordt in de Twente Wild Tour vertaald naar de categorieën Twente Wild Pate-Wildpeper-Wildwijn. Wijnhandelaren en ambachtelijke slagers / poeliers uit de 14 Twentse gemeenten zullen op donderdag 9 november a.s. in het ROC van Twente - Cas Spijkers Academie Twente de competitie met elkaar aangaan onder toeziend oog van een deskundig proefpanel, bestaande uit gerenomeerde chefkoks, sommeliers en deskundige proevers.

Het gehele programma van de Twente Wild Tour zal zich vanaf 15 oktober ontvouwen op www.twentewildtour.nl

Ga terug...