Huis aan huis collecte Overijsselse Zieken Omroep O.Z.O. - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Huis aan huis collecte Overijsselse Zieken Omroep O.Z.O.

Geplaatst op: 12-10-2015 |

Van 26 t/m 31 oktober gaan in de gemeente Rijssen-Holten weer zo’n 250 collectanten op pad om voor de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel, huis aan huis een bijdrage te vragen.

De Overijsselse Zieken Omroep is een stichting, die zich inzet voor de zieke jonge en oudere mens en voor senioren in het algemeen.Hiervoor zijn zo’n 65 vrijwilligers vanuit de studio in Nijverdal actief, om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verpleeg-verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden.Ook de Kerkradio is een OZO kernactiviteit met uitzendingen in deze regio.

De OZO ziekenomroep bestaat al ruim 55 jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgd, van groot belang.De OZO nodigt ook ieder jaar vele ouderen en zieken uit voor een speciale feestmiddag.

Binnen de gemeente Rijssen-Holten verzorgt de OZO regelmatig uitzendingen in De Schutse, Stadskwartier en Eltheto in Rijssen, en verder in Diessenplas in Holten. In deze plaats is ook de Kerkradio Holten actief. Via Radio 350 wordt iedere twee weken ons informatief programma Zorg in de Regio uitgezonden.

De OZO vraagt u om haar vrijwilligerswerk te blijven steunen en de vele collectanten niet in de kou te laten staan.
Naast de geldelijke ondersteuning kan de OZO ook nieuwe vrijwilligers heel goed gebruiken. Op www.ozo-middenoverijssel.nl is meer informatie te vinden over het werk van de zieken omroep.

Ga terug...