Sensoor zoekt vrijwilligers in Oost Nederland - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Sensoor zoekt vrijwilligers in Oost Nederland

Geplaatst op: 13-10-2015 |

Sensoor is 24 uur per dag bereikbaar voor een gesprek per telefoon, e-mail of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Voor iedereen. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig om de vraag naar een anoniem luisterend oor het hoofd te bieden. Sensoor Locaties Zwolle en Borne organiseren daarom verschillende informatiebijeenkomsten over het vrijwilligerswerk bij Sensoor.

Er over praten helpt
Als je ergens mee zit kan een goed gesprek wonderen doen. Ergens over praten helpt zaken in perspectief te plaatsen, biedt emotionele steun en versterkt het zelfbeeld. Helaas heeft lang niet iedereen iemand bij wie ze terecht kunnen met hun problemen. In periodes dat we meer binnen zijn en zeker ook met de feestdagen merken we bij Sensoor dat mensen meer behoefte hebben aan contact..
Daarom is er Sensoor. Sensoor biedt dag en nacht aandacht en een goed gesprek.

Onze vrijwilligers ervaren het werk als intensief, maar tegelijkertijd als zinvol en verrijkend. De basis van hun werk is een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Echte aandacht van mens tot mens dus, waarbij beiden door het gesprek iets winnen. Hoe een gesprek verloopt hangt af van de situatie. Sommige mensen zijn al geholpen doordat er iemand naar hen luistert. Anderen hebben een duidelijk probleem dat je samen kunt analyseren en waar je misschien samen een oplossing voor kunt bedenken.

U maakt het verschil!
Kunt u goed luisteren? Vragen mensen u wel eens om raad? Bent u betrokken bij andere mensen? Dan zouden wij graag kennis met u maken. Want het zijn mensen zoals u die bij Sensoor het verschil maken.Natuurlijk wordt u goed voorbereid op het werk. De basistraining loopt parallel aan een inwerkperiode met een ervaren vrijwilliger. Ook daarna is het belangrijk om uw kennis te blijven verbreden. Trainingen en themabijeenkomsten zorgen ervoor dat uw kennis en vaardigheden steeds verder worden ontwikkeld.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan geheel vrijblijvend de informatiebijeenkomsten:
Donderdag 19 november 2015 van 10.00 tot 11.00 uur in Borne
Maandagochtend 7 december 2015 van 10.00 tot 11.00 uur in Zwolle

Aanmelden kan via het aanvraagformulier op onze website www.sensoor.nl.Of mail met borne@sensoor.nl of zwolle@sensoor.nl.Bellen kan natuurlijk ook: 074 – 255 2551 (voor beide locaties).

Ga terug...