NCK'51 uit Nijverdal organiseert zaaltoernooi - Radio 350

NCK'51 uit Nijverdal organiseert zaaltoernooi

Geplaatst op: 14-10-2015 |

Op zaterdag 24 oktober 2015 organiseert korfbalvereniging NKC’51 uit Nijverdal haar jaarlijkse zaaltoernooi. Het toernooi staat bekend als het sterkst bezette indoor korfbaltoernooi van Overijssel. Tijdens de 43e editie van het toernooi is online winkelcentrum beslist.nl opnieuw hoofdsponsor.

Het zaaltoernooi van de Nijverdalse Korfbal Club staat al jaren garant voor spannende wedstrijden, volle tribunes en een gezellige sfeer. Ook dit jaar komen veel verenigingen naar Nijverdal ter voorbereiding op de naderende zaalcompetitie.

In de ochtenduren oefenen de B1 en A1 van NKC’51, Sparta (Zwolle) en Amicitia (Vriezenveen) tegen elkaar. Om 12.10 uur starten de seniorenwedstrijden, waar de eerste en tweede teams van NKC’51, Spirit (Voorthuizen), Rigtersbleek (Enschede) en Amicitia het in verschillende poules tegen elkaar opnemen. Ook de reserveteams van DOS’46 (Nijeveen) en KZ/Hiltex (Koog Zaandijk) spelen tegen elkaar.

Ter afsluiting van deze korfbaldag wordt er om 20.00 uur een wedstrijd gespeeld tussen DOS’46 1 en KZ/Hiltex 1. Deze teams spelen in de Korfballeague en in beide teams spelen een aantal (jeugd)internationals. Korfbal op het hoogste niveau dus, wat de laatste jaren niet meer te zien is in Twente. Deze wedstrijd biedt daardoor een unieke mogelijkheid om een topwedstrijd te zien in de buurt.

NKC’51 hoopt op een succesvol en sportief toernooi en de organisatie nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag 24 oktober een kijkje te komen nemen bij Sporthal Het Ravijn in Nijverdal. Kijk voor verdere informatie en het volledige programma op www.nkc51.nl.

Ga terug...