Theater met een toefje zorg van start op 27 oktober - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Theater met een toefje zorg van start op 27 oktober

Geplaatst op: 15-10-2015 |

Vanaf 27 oktober 2015 organiseert ZorgAccent, in samenwerking met het ZINiN theater in Nijverdal, Theater Hof 88 in Almelo en voor het eerst dit seizoen met Theater Het Punt in Vroomshoop, een nieuwe serie ‘Theater met een toefje zorg’. Dit zijn theatervoorstellingen met daarin een thema uit de zorg. Dit is het vierde seizoen dat ZorgAccent deze serie organiseert. Met de voorstelling Happy Birthday Mammie op dinsdag 27 oktober 2015 in het ZINiN Theater in Nijverdal luidt de zorgorganisatie het nieuwe seizoen in.

Happy Birthday Mammie
Happy Birthday Mammie is een zwarte en leerzame komedie over een echtpaar met een moeder als prominente derde. De voorstelling gaat over hoe zwaar het leed van een psychiatrisch patiënt ingrijpt in zijn of haaromgeving. Hoe dun de scheidslijn is tussen ‘normaal’ en ‘gek. Met Raymond Thiry en Raymonde de Kuyper. De voorstelling vindt plaats op dinsdag 27 oktober 2015 in het ZINiN Theater te Nijverdal.
Aanvang: 20.00 uur.
Andere voorstellingen van Theater met een toefje zorg zijn:

Scherven brengen geluk
Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, zo vindt Marc de Hond. Dat doet hij zelf namelijk ook. Bovendien heeft rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. In zijn theatershow vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk heel veel moois opleverde. Confronterend, absurd, soms ontroerend, maar vooral vol humor.
Waar: Theater Hof 88 te Almelo. Datum: dinsdag 10 november 2015 vanaf 20.15 uur.

Keukelderiej (kerstvoorstelling) in Nijverdal en in Vroomshoop
Vorig jaar kon u deze voorstelling in Almelo al zien, nu in Nijverdal en Vroomshoop. Beleef de kerstsfeer met humor en Twentse cultuur! Het wordt een gezellige kerstmiddag en –avond in onvervalst Twents. U kunt luisteren en meezingen met de kerstliederen, luisteren naar de mooie gedichtjes en een kerstverhaal in het Twents. Door: Jos Brummelhuis en Vera Wiefferinck.

Nijverdal: ZINiN Theater. Zondag 20 december 2015 vanaf 14.30 uur.
Vroomshoop: Theater Het Punt. Vrijdag 11 december 2015 vanaf 20.00 uur

Tegengas
Twee ras comedyspelers, weigeren zich neer te leggen bij de ouderdom. Zij vinden allebei dat de ander behoorlijk oud geworden is. De eenzaamheid en de angst voor vergankelijkheid proberen ze weg te werken met een illusie van de eeuwige jeugd. Ze besluiten samen het heft in eigen handen te nemen. We gaan niet meer zeuren en zullen de jongere generatie eens flink te pakken nemen!
Door: Barrie Stevens en Lucie de Lange. Waar : Theater Hof 88. Datum: zondag 24 januari 2016 vanaf 20.15 uur.

Ga terug...