Rijssen Vooruit boekt overwinning - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit boekt overwinning

Geplaatst op: 18-10-2015 |

Afgelopen zaterdag moest het team van Rijssen vooruit tegen ASV`57 uit Aadorp.

Vooraf werd er door de trainer al op gewezen dat er 90 minuten concentratie nodig is om deze wedstrijd te winnen. Vanaf de eerste minuut was het RV dat het spel wilde maken en liet zien dat het niet voor niets bovenin meedraait. Het duurde echter tot de 37e minuut voor het eerste goal viel voor Rijssen Vooruit. Na een mooie hakbal van Björn Rutten weet Lahdo Yousef op volle snelheid de 0-1 in te tikken.

Na dit doelpunt werd de bal weer snel rond getikt dit was voor de meegekomen supporters uit Rijssen natuurlijk een leuk schouwspel echter kon de tegenstander dit niet waarderen. Wat er volgde waren enkele grove charges op de benen van met name middenvelder Mario Vos. Dit bleef niet onbestraft want er vielen enkele gele kaarten aan de kant van ASV`57, daar waar soms rood misschien beter op zijn plaats was. Met de stand van 0-1 gingen we uiteindelijk de rust in.

De 2e helft begint zoals de 1e helft met een veld overwicht van de Rijssenaren. In de 71e minuut weet Kay Heesen de keeper van ASV`57 simpel te omspelen en de 0-2 op scorebord te zetten. Vanaf dat moment werd er gedacht door de Rijssenaren dat de punten al binnen waren. Zo weet ASV`57 4 minuten later in de 75e minuut de 1-2 te scoren door onoplettendheid van Rijssen Vooruit. Het vertrouwen bij de mannen uit Aadorp leek even weer terug te keren. Maar Rijssen Vooruit herpakt zich en in de 83e minuut na een steekpass van Björn Rutten is het Roberto Renjaan die dit keurig afrondt en de 1-3 intikt.

In de laatste minuut zet Marco van Meeteren via een vrije trap de 1-4 op het bord. Al met al een verdiende overwinning al had Rijssen Vooruit in de 1e helft al ruimer voor moeten staan ware het niet dat de tegenstander een uitstekende keeper op doel had staan.

Zaterdag 24 oktober zijn de mannen van Rijssen Vooruit vrij. Deze zaterdag speelt het 2e van Rijssen Vooruit hun bekerwedstrijd thuis, ook een team dat bovenin meedraait in hun klasse dus zeker het kijken waard, aanvang wedstrijd 12.00 uur. Daarnaast staat de ludieke actie “Woar drit Nono” gepland, een actie waarbij de plek in het veld waar Nono de ezel haar behoefte doet bepaalt wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Meer informatie op de website van Rijssen Vooruit. Aanvang 17.00 uur.

Op zaterdag 31 oktober speelt het 1e van Rijssen vooruit weer voor de competitie thuis tegen Avereest 1, aanvang 14.30 uur. Dus veel over gehoord en graag eens zien? Iedereen is van harte welkom bij Rijssen Vooruit.

Ga terug...