Reserves Excelsior’31-zaal lijden opnieuw nederlaag - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Reserves Excelsior’31-zaal lijden opnieuw nederlaag

Geplaatst op: 19-10-2015 |

De substituten van de zaaltak van Excelsior’31 hebben vrijdagavond opnieuw verloren. Nadat er vorige week al van Almelo FC werd verloren, bleek nu Ruurlo te sterk. In Ruurlo was de plaatselijke FC met 6-4 te sterk. Door deze tweede nederlaag op rij zakt Excelsior’31 naar een plek in de grauwe middenmoot, terwijl voor de competitie de verwachtingen hooggespannen waren.

Keeper Marien Baan was nog niet fit omdat hij nog last had van een knieblessure die hij had opgelopen door als speler i.p.v. keeper te functioneren in een oefenwedstrijdje. De jongere broer van Niek Haase (Frank) verving hem in Ruurlo en kon niet veel doen aan de tegendoelpunten. Deze waren vooral te wijten aan het slecht als team verdedigen en op de verkeerde momenten druk uitoefenen op de tegenstander. Al voor de rust liep de averij op tot 3-0. Nadat Excelsior’31 eenmaal tegen wist te scoren, was de ruststand 3-1.

De net uit Turkije teruggekeerde coach Arjan Kistemaker gaf de instructies in de rust en Excelsior’31 probeerde na de rust de boel weer overeind te krijgen. Excelsior’31 kreeg wel het heft in handen, maar de marge bleef te groot. Ruurlo is net gedegradeerd uit de Topklasse en speelde vorig seizoen op het eind nog gelijk tegen het eerste team van Excelsior’31. Deze avond speelde de sterspeler van Ruurlo pas zijn tweede wedstrijd van het seizoen, hij bleek een plaag voor de verdediging van de gasten. Excelsior’31 kwam nog wel terug in de wedstrijd, maar het werd uiteindelijk 6-4.

De reserves van Excelsior’31 zijn komende week vrij. Daarna zal het sterker terug komen en speelt het tweemaal thuis. Eerst zullen de degens worden gekruist voor de beker tegen PFC uit Apeldoorn. De week erop zal er tegen de TFC/Three Musketiers uit Hengelo worden gespeeld.

Doelpunten Excelsior’31 2: Sander Kwintenberg (2x), Niek Haase en Rik Harbers.

Selectie Excelsior’31 2: Frank Haase (keeper), Remco Haan, Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Rik Harbers, Tom Kamphuis en Niek Haase
Speler/coach: Gerald Keizer
Leider: Arjan Kistemaker

Ga terug...