Mariamonologen in het Parkgebouw - Radio 350

Mariamonologen in het Parkgebouw

Geplaatst op: 19-10-2015 |

Op vrijdag 30 oktober komt Theatergroep De Kern naar het Parkgebouw in Rijssen met De Mariamonologen. Een voorstelling over Maria, het meisje uit Nazareth en fascinerende vrouw. Vol prachtige verhalen, gedichten en nieuwe liedjes speciaal geschreven en gecomponeerd voor deze voorstelling. Met wereldmuziek van o.a. Youssou N'Dour en de Beatles.

Door de eeuwen heen is Maria prachtig geschilderd, gebeeldhouwd en bezongen. Maar wie is die Maria eigenlijk? En wat heeft ze ons vandaag nog te vertellen?

In De Mariamonologen worden nieuwe, moderne verhalen over haar verteld. Ze wordt bezongen als vluchteling en asielzoekster. Als liefdevolle moeder, die haar zoon inspireert. Als voorbeeld voor de Malala's van deze wereld. Als Maria, de Dwaze Moeder, die net als de Argentijnse moeders treurt om haar vermoorde zoon. Maar ook Maria Magdalena wordt bezongen. Een Maria voor alle vrouwen.

Kaarten
De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur). Entree: € 15,00 (excl. € 0,50 verenigingskosten).

Ga terug...