Undercoversessies in Herberg de Pol: Neil Young - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Undercoversessies in Herberg de Pol: Neil Young

Geplaatst op: 20-10-2015 |

De befaamde undercover-sessies gaan door! Herberg de Pol heeft Professor Nomad (Bartel Bartels) kunnen strikken. Samen met hem brengen Nederlandse topmuzikanten een eerbetoon aan Neil Young. Deze act was al eerder een van de hoogtepunten op Oerol en de Zwarte Cross. En op 25 oktober aanstaande spelen ze in Herberg de Pol in Diepenheim! Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50.

Zijn kenmerkende hoge, onvaste falsetto en zijn afwisselende akoestische en elektrische gitaarspel zijn te horen in de Herberg. Bartel Bartels verzamelde Henk Koorn (Hallo Venray), Ben Kribben (Van Dik Hout) en Stephan van der Meijden (BJ’s Pawnshop) om zich heen voor dit eerbetoon. Zij brengen een stevig Neil Young-programma met de kenmerkende gierende en jankende gitaren van de Grazy Horse in combinatie met de ingetogen country nummers met 3 stemmige samenzang. Naast Henk nemen Ben en Bartel een deel van de zang voor hun rekening. Let maar eens op wat ze met hun drieën voor koortjes neerzetten.

De Professor Nomad Sessies bestaan uit optredens van Nederlandse topmuzikanten die een ode brengen aan muzieklegendes. Bartel Bartels (initiatiefnemer en constante factor) brengt bevriende muzikanten bij elkaar en vertolkt een muzieklegende. Dit jaar reizen ze rond met de muziek van Neil Young. Eerder kwam Professor Nomad met een eerbetoon aan the Cure.

Herberg de Pol organiseert regelmatig undercoversessies. Eerder waren er optredens van Amy Winehouse, Fleetwood Mac en Bob Marley De zaal is om 19.00 uur open. De band start om 20.00 uur. Kaarten à € 7,50 kunnen worden gereserveerd via herbergdepol.nl/tickets of terplekke gekocht bij Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim

Ga terug...