Zaterdag 7 november speelgoedbeurs in Holten - Radio 350

Zaterdag 7 november speelgoedbeurs in Holten

Geplaatst op: 21-10-2015 |

Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar een speelgoedbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van speel-o-theek ‘de Boshut’ van ViaVie Welzijn in Holten. Dit is een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 7 november van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur kunt u in het Kulturhus van Holten (Smidsbelt 6) op zoek naar mooi speelgoed voor redelijke prijzen. Heeft u wat leuks gevonden? Iedereen die speelgoed koopt tijdens de beurs, krijgt naast hun aankoop ook een waardebon, om éénmalig gratis iets te lenen bij de speel-o-theek.

De inbreng van speelgoed is op vrijdag 6 november tussen 16.00 en 19.00 uur, eveneens in het Kulturhus. Op de tweede verdieping zal de werkgroep uw speelgoed in ontvangst nemen. In principe komt al het speelgoed hiervoor in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Knuffels worden NIET geaccepteerd.

Voor het speelgoed wat achtergelaten wordt, heeft de speel-o-theek een mooi doel gevonden: de Voedselbank van de gemeente Rijssen-Holten komt het speelgoed wat achterblijft ophalen, en wordt gebruikt voor de komende feestdagen.

Meer informatie over onder andere inbrengkosten, opbrengstpercentages en dergelijke kunt u vinden op www.viaviewelzijn.nl, onder het kopje jeugd + jongeren. Hier vindt u ook een inbrengformulier, waarop u uw ingebrachte speelgoed kunt noteren.

Mocht u daarnaast nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Nikkels (0548 – 36 36 36) of mevrouw A. ter Maat (0548 36 67 16).

Ga terug...