Gospelkoor TODA ontmoet Adrian Snell op gospelavond - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gospelkoor TODA ontmoet Adrian Snell op gospelavond

Geplaatst op: 22-10-2015 |

Een muzikale avond staat 7 november op het programma van TODA. Samen met het Parkgebouw is het gelukt om Adrian Snell naar Rijssen te halen voor een unieke samenwerking. De Engelse gospellegende komt speciaal over om muziek uit zijn hele oeuvre ten gehore te brengen. TODA, heeft al vaker in het Parkgebouw op de planken gestaan.

Gospelkoor TODA

Wout Ligterink staat al sinds de oprichting als dirigent en muzikant voor het koor. Acht heren en tien dames, aangevuld met een vijfkoppig combo treden regelmatig op in jeugd- en thema diensten. Samen met het Parkgebouw is deze avond geïnitieerd. Het Parkgebouw probeert jaarlijks een programma neer te zetten van iedereen voor iedereen. Regionaal gezien vaak in samenwerking, samen heb je een grotere reikwijdte en kom je verder.

Adrian Snell

Adrian Snell is wereldberoemd geworden door zijn muzikale paasverhaal “The Passion” en vele andere projecten en CD’s. De Brit komt over voor een eenmalig uniek optreden in Rijssen en zal als solist een aantal werken laten horen. Samen met koor en combo van TODA worden zijn mooiste nummers uitgevoerd.

Tickets

Het concert begint om 20:00 uur. Tickets a 15,00 euro (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa (op werkdagentussen 09.00 en 16.00 uur). Verdere informatie via www.toda.nl

Ga terug...