Laatste kaarten Ali B in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Laatste kaarten Ali B in het Parkgebouw

Geplaatst op: 23-10-2015 |

Ali B is populair. Dat blijkt wel uit het feit dat er nog maar een paar kaartjes beschikbaar zijn voor zijn show op woensdag 11 november in het Parkgebouw Rijssen.

Veel mensen hebben wel een mening over Ali B. Er zijn allerlei groepen die zelfs precies denken te weten wie Ali B is en wat hij zou moeten doen. Maar wat vindt Ali zelf? In de try-out van zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Je suis Ali’ zien we welke kant Ali kiest.

Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken, want ‘naar jou luisteren ze tenminste.’ Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op TV. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden.

Wat zou Ali’s antwoord zijn? Gaat hij heel hard huilen en om zijn moeder roepen? Gaat hij schuimbekkend tekeer en spreekt hij fatwa’s uit? Rapt hij zijn critici helemaal aan gort? Of gaat hij ze met humor te lijf?

Ga terug...