Mini-revue toneelgroep SVZW  in de kantine van SVZW - Radio 350

Mini-revue toneelgroep SVZW in de kantine van SVZW

Geplaatst op: 26-10-2015 |

De toneelgroep Spölt Veur Ziene Wille brengt vrijdag 13 november in de kantine van SVZW aan de 2e Lageveldsweg in Wierden een mini-revue op de planken.

Een mini-revue?? Jarenlang heeft de toneelgroep opgetreden in het karakteristieke Parkgebouw in Rijssen. Een prachtige locatie voor een toneel of revuevoorstelling. Echter door de hoge kosten zag de toneelgroep zich genoodzaakt om naar een andere locatie op zoek te gaan. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de kantine van SVZW. Het is helaas niet mogelijk om een toneelstuk in de kantine op te voeren vandaar dat gekozen is voor een mini-revue met aansluitend een feestavond met medewerking van G&D Music. Deze avond is zeker niet alleen bedoeld voor leden van SVZW maar iedereen is van harte welkom.

De minirevue bestaat uit een aantal sketches en laat zien hoe het erbij deze voetbalvereniging aan toe gaat. Ook zullen Mans en Hennik weer acte de préséance geven en hun visie geven op het wel en wee van de voetballerij. Dus dat wordt genieten. Hier blijft het niet bij maar, laat u verrassen.

De kaarten à € 5,00 zijn vanaf vrijdag 30 oktober 2015 in de voorverkoop te verkrijgen bij rijwielhandel Van den Broeke, Nijverdalsestraat 24 in Wierden. En op 13 november vanaf 19.30 uur in de kantine van SVZW. Gelet op de grote belangstelling raden wij u aan om de kaarten in de voorverkoop te halen.

De toneelvereniging Spölt Veur Ziene Wille is een enthousiaste groep die allemaal op de een of andere manier een band hebben met de Wierdense voetbaltrots SVZW. De ervaren spe(e)l(st)ers Erna Kosse, Jolanda Kiela, Margaret Weghorst, Annemiek Schapink, Albert Schutteman en Michel de Boer hebben gezelschap gekregen van twee nieuwe spelers namelijk John Kosse en Matthieu Weghorst. De regie is in handen van Johan Mensink en Dennis Gierveld is verantwoordelijk voor het decor. De grime is dit jaar opnieuw in handen van Karin Hannink en Willeke Ros, terwijl de kapsters Simone Nijeboer en Carlien Wentink ook weer van de partij zijn.

Binnen de toneelgroep is sprake van een mix van jong en oud die garant staat voor een wervelende revue en een gezellig avondje uit. Vanaf augustus is er wekelijks druk geoefend, waarbij humor en lol de boventoon voert. De laatste weken is de oefenintensiteit opgevoerd om er voor te zorgen dat een kwalitatief goed stuk op de planken wordt gebracht.

Kortom, u zal een boeiend en komisch stuk gaan zien. De moeite waard dus om op vrijdag 13 november een bezoek te brengen aan de kantine van SVZW.

Ga terug...