Verlies voor R.K.S.V. tegen Drienerlo - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Verlies voor R.K.S.V. tegen Drienerlo

Geplaatst op: 26-10-2015 |

Vooraf wist R.K.S.V. dat het niet mocht verliezen thuis tegen Drienerlo. Met slechts 4 punten uit 6 wedstrijden stond men een-na-laatste. De eerste helft ging gelijk op zonder veel kansen, Drienerlo had een licht overwicht en kwam op 1-0. Na rust beslisten de bezoekers de wedstrijd en kon de thuisploeg te weinig aanspraak maken op meer.

Nieuw bij R.K.S.V. was de nieuwe camera aan het hoofdveld waardoor via de app Ustream (zoek naar “RKSV Rijssen”) de wedstrijd live gevolgd kon worden. Veel hielp dit de eerste helft nog niet, want de pupil van de week Mitchell Brinks scoorde als enige Rijssenaar. Zonder veel echte kansen, met weinig goed voetbal, leek het lang op 0-0 af te stevenen. Toch waren het de gasten die met een licht overwicht de 0-1 aantekenden. Via de rechterkant kwam Drienerlo er snel uit en op links stond de spits klaar om de bal achter doelman Patriz Loohuis te werken. Een domper voor de thuisploeg die tot dan toe slechts enkele kleine kansjes creëerden. Vlak voor rust een kans op 0-2 maar het schot werd gepakt door de keeper.

Na rust de eerste mogelijkheid voor Jurgen Siemerink, die net tekort kwam om de voorzet van Dave Loohuis binnen te werken. Drienerlo scoorde wel, de fysieke sterke spits troefde twee verdedigers af en via een mooie steekpass kon de bal simpel in het doel gewerkt worden. Na 58 minuten dus 0-2, maar R.K.S.V. kon te weinig aanspraak maken op de aansluitingstreffer. Grootste kans kwam er voor Anton Acis, zijn schot werd echter gekraakt en ging net over en leverde slechts een corner op. Drie nieuwe spelers aan beide kanten en het geroep om een penalty leverde nog wat commotie op. Drienerlo loerde op de counter en kreeg nog de beste kansen, maar ging helaas wel heel vaak en gemakkelijk liggen. Enkele corners en hoge voorzetten zorgden nog voor wat kansjes, want tot afdrukken kwam R.K.S.V. net tekort. Na 94 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Siertsema af en gingen de punten mee naar Enschede.

Volgende week zaterdag de volgende competitiewedstrijd, R.K.S.V. speelt dan uit tegen Voorwaarts V. De ploeg die vorig jaar tweemaal van R.K.S.V. won en dit seizoen na 7 wedstrijden op 7 punten staat. Wederom een belangrijke wedstrijd voor twee ploegen onderin om de weg omhoog te vinden.

R.K.S.V. – Drienerlo 0-2 (0-1)
39. Van der Meijden (0-1)
58. Grin (0-2)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Tycho Descamps, Luen Mensink, Berjan de Wilde, Mitchell Troost, Dave Loohuis, Marthijn Schottert (65. Sander Bruins), Gerald ten Hove (C), Jurgen Siemerink (69. Ronald Brinkman), Anton Acis en Adrian Kwintenberg (59. Jonathan Acis).

Ga terug...