Transformed gaat ‘Going Deep’ - Radio 350

Transformed gaat ‘Going Deep’

Geplaatst op: 13-09-2006 |

Rijssen – Transformed gaat naast de maandelijkse zondagavonden ook af en toe doordeweekse avonden beleggen. Dit doet zij onder de naam ‘Going Deep’. Een afwijkend detail van de reguliere Transformed avonden is, dat deze avonden toegankelijk zijn voor alle leeftijden. De nadruk op een ‘Going Deep’ avond zal liggen op de verdere verdieping van een thema wat eerder op een zondagavond is besproken.
Het thema van deze avond is een verdere uitwerking van zondag 10 september, welke als thema droeg: CSI: Christian Scene Investigation. Stil gestaan wordt bij de vraag: Wat is de waarheid omtrent het christelijk geloof? Is God te bewijzen? Kan je Hem persoonlijk ervaren? Stuk voor stuk, pitte vragen, waar middels deze studieavond verder op ingegaan zal worden.
Op deze avond is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Prof. Dr. Willem J. Ouweneel. Vooraf is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de website van Transformed of per e-mail: info@transformed.nl. Deze vragen zullen dan op de avond behandeld worden.
Over de spreker: Ouweneel is auteur van meer dan 100 boeken, docent aan docent filosofie en theologie aan diverse intstellingen en een geliefd spreker in binnen en buitenland. Daarnaast zit Ouweneel in het comité van aanbeveling van Transformed Rijssen.
De Going Deep avond wordt gehouden in de theaterzaal van het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen. De doelgroep is vanaf 16 jaar. Er is geen eindleeftijd. De aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel collecte. Voor verdere informatie, zie: www.transformed.nl.

Ga terug...