Vinylmarkt in Herberg de Pol - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vinylmarkt in Herberg de Pol

Geplaatst op: 28-10-2015 |

Cultuurcentrum Herberg de Pol wordt omgebouwd tot een marktplein, waar de hedendaagse vinylliefhebber geweest moet zijn. Zondag 1 november staan diverse kramen vanaf 10:00 uur klaar om bezoekers dat ene missende stuk in hun verzameling te verkopen. De markt is tot 17:00 uur open.

Tijdens deze boeken & vinylmarkt is CultuurCentrum de Pol omgebouwd tot een marktplein en kunnen liefhebbers snuffelen tussen het ruime aanbod boeken van de bibliotheek dat jaarlijks verkocht worden en de diverse aanbieders van vinyl. Tevens is buiten op het plein voor de Herberg de maandelijkse Heerlijcke markt.

Als noviteit biedt CC Herberg de Pol bezoekers de gelegenheid ontbrekend vinyl aan te melden in aanloop naar de vinylmarkt. Herberg de Pol doet haar uiterste best het nog ontbrekende exemplaar in de verzameling voor hen te vinden, zodat de bezoekers deze tijdens de markt kunnen kopen.

Voor deze zoekopdracht kunnen liefhebbers zich melden via beheerder@herbergdepol.nl.
Vinylmarkt op zondag 1 november van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Mensen die zelf boeken en/of platen (geen cd’s) willen verkopen, kunnen zich aanmelden voor een tafel voor € 20 per tafel per dag. Opgave voor een tafel graag richten aan Henk Potman, beheerder@herbergdepol.nl

De langspeelplaat (LP) is de laatste tijd duidelijk bezig aan zijn come-back. Steeds meer ‘Gouwe Ouwe’ worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen op LP. Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Hard Rock, enz. Het is er allemaal. De beurs heeft een flink aanbod goede, leuke maar ook zeldzame exemplaren.

Ga terug...