Spirit winnaar beslist.nl Zaaltoernooi bij NKC’51 - Radio 350

Spirit winnaar beslist.nl Zaaltoernooi bij NKC’51

Geplaatst op: 28-10-2015 |

Korfbalvereniging CKV Spirit is de winnaar gewonnen van het beslist.nl Zaaltoernooi bij NKC ’51. Na spannende wedstrijden ging de ploeg uit Voorthuizen er met de eerste plek vandoor.

In een goed gevulde sporthal het Ravijn werden in verschillende categorieën toernooitjes afgewerkt. Op de vroege ochtend speelden de B1-teams van NKC’51, Amicitia (Vriezenveen) en Sparta Zwolle tegen elkaar, waarbij Sparta het beste was. Daarna waren de junioren aan de beurt voor hun toernooi. Hierin werd NKC’51 eerste, voor Sparta en Amicitia.

Bij de senioren werden de resultaten van de eerste en tweede teams bij elkaar opgeteld. Bij de reserveteams werd Amicitia de winnaar, voor Spirit, NKC’51 en Rigtersbleek (Enschede). Bij de eerste teams waren de wedstrijden erg spannend. In de eerste ronde verloren NKC’51 en Amicitia hun wedstrijd, waarna Amicitia in het daaropvolgende onderlinge duel net iets sterker bleek (13-12). Rigtersbleek en Spirit streden daarna om de eerste plaats, waarbij Spirit met 14-11 wist te winnen. In het totaalklassement eindigde Spirit daardoor op de eerste plaats, gevolgd door Amicitia, Rigtersbleek en NKC’51.

Tussen bovenstaande wedstrijden door speelden de reserveteams van DOS’46 (Nijeveen) en KZ/Hiltex (Koog aan de Zaan) al tegen elkaar, het werd hier 21-24. Als afsluiter van de dag was er de topwedstrijd tussen de Korfballeague-teams DOS’46 en KZ/Hiltex. Na een spannende strijd wist KZ er een 25-27 overwinning uit te slepen. Tijdens deze wedstrijd is er nog een collecte gehouden voor Stichting Stoere Alexander. Het vele publiek doneerde massaal, na een opbrengst van €376,95 is dit door NKC’51 aangevuld tot een bedrag van €500.

Mede door de steun van toernooisponsor beslist.nl was de entree dit jaar gratis en ook was er nog een grote verloting. De Toernooi Commissie kan terugkijken op een geslaagd toernooi en bedankt alle teams, sponsoren, scheidsrechters en vrijwilligers voor hun inzet.

Ga terug...