Transformed meeting over vriendschap - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Transformed meeting over vriendschap

Geplaatst op: 30-10-2015 |

Vrienden die wel of juist niet geloven. Dat kan een lastig punt zijn, voor beide partijen. Hoe ga je met elkaar om? Tijdens de Transformed meeting op zondagavond 8 november wordt dat onderwerp besproken.

Transformed organiseert op zondagavond 8 november haar maandelijkse meeting in het Parkgebouw in Rijssen. Tijdens deze meeting spreekt Harold Velten, voorganger van de Vrije Baptisten Gemeente Ichtus in Wierden. Het thema is ‘Friends, wat als je vrienden niet geloven’. Waarschijnlijk heeft iedereen wel een vriend die niet gelooft, of ben jij degene die niet gelooft en vrienden hebt die dat juist wel doen. Kom dan naar de komende meeting van Transformed. Harold Velten zal aan de hand van de Bijbel concrete voorbeelden en problemen bespreken. Wat zeg je tegen elkaar en hoe ga je in gesprek zonder de ander te beledigen of weg te duwen.

Op het podium staat zoals iedere maand de Transformed Worship Band en het Drama Team om hun eigen kijk op dit thema te geven. Voor en na de meeting zijn de deuren van het Transformed Café geopend om met een drankje even bij te praten. Vanaf 18.45 uur ben je daar welkom, de meeting begint om 19.20 uur, beide in het Parkgebouw in Rijssen.

Meer informatie is te vinden op www.transformed.nl.

Ga terug...