Aanleg glasvezel van start op bedrijventerreinen in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aanleg glasvezel van start op bedrijventerreinen in Rijssen

Geplaatst op: 30-10-2015 |

De Stem voor Glasvezel campagne op de bedrijventerreinen De Mors, Noordermors en Plaagslagen in Rijssen is een succes gebleken. De ondernemers op deze terreinen hebben samen ruim 180 stemmen uitgebracht. Dit betekent dat er direct wordt gestart met de realisatie van een snel, betaalbaar, stabiel en veilig glasvezelnetwerk. De campagne is een initiatief van de lokale ICT bedrijven Teunis Telecom, Van Voorden Automatisering, E-Support Automatisering, DataVisual en Contict.

De initiatiefnemers zijn enthousiast: “We zijn erg blij met dit resultaat! Ondernemers in Rijssen hebben de afgelopen vijf weken volmondig ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. De behoefte is duidelijk, ieder bedrijf met een goede glasvezelverbinding kan volop gaan profiteren van de voordelen van het werken in de Cloud.” Door de vele stemmen van de ondernemers zijn de terreinen in Rijssen ‘omhoog gestemd’ naar de top 10 van glasvezelleverancier Bright Access, het bedrijf dat is aangetrokken om het netwerk te gaan realiseren. Directeur Janarthanan Sundaram: “Bij ons bepalen ondernemers zelf in welke volgorde terreinen worden ‘verglaasd’. Hoe meer stemmen, hoe eerder een bedrijventerrein wordt voorzien van glasvezel. In Rijssen worden de eerste klanten binnenkort al aangesloten, het totale netwerk zal over ongeveer zes maanden worden opgeleverd.” In drie jaar tijd legt het Enschedese bedrijf op ruim 200 terreinen glasvezel aan. Sundaram: “Wij liggen op schema om deze ambitie waar te maken. De tomeloze inzet van de lokale ICT partners maakt dit mede mogelijk.”

Ga terug...