Plat door de bocht tijdens de MotoGP bij herberg de Pol - Radio 350

Plat door de bocht tijdens de MotoGP bij herberg de Pol

Geplaatst op: 31-10-2015 |

De grote zaal van Herberg de Pol is tijdens de Moto Grand Prix thuisbasis van de motorliefhebber. De coureurs starten in het warme Valencia, maar via een livestream kunnen fans van de snelle bikes de verrichtingen van hun helden volgen op een groot scherm. Aanstaande zondag 8 november is de zaal open vanaf half elf. Entree is gratis.

De seizoensfinale van MotoGP is in Valencia en wordt in de grote zaal van Cultuur Centrum Herberg de Pol uitgezonden. Samen met andere liefhebbers van de motorsport kan men de verrichtingen van Valentino Rossi (312 pnt.) en Jorge Lorenzo (305 pnt.) volgen. Beide racers zullen tot het uiterste gaan om de seizoenwinst veilig te stellen.

Ook de Moto3 en Moto2 zijn te volgen op het grote scherm. De Britse Danny Kent staat eerste in de Moto3 met 253 punten en kan het zondag afmaken, als hij vóór Miguel Oliveira (229 pnt.) eindigt. De Moto2 is minder spannend: Fransman Johann Zarco heeft meer dan 100 punten dan plaats twee. De verwachte knaller zit in de staart als Rossi en Lorenzo aan de start staan.

Cultuur Centrum Herberg de Pol organiseert naast vaste onderdelen als Undercoversessies en Gastvrijheid met… ook evenementen waar sport de boventoon voert. Dit voorjaar was de Ronde van Vlaanderen al een groot succes. De verwachting is ook dat veel motorliefhebbers de weg naar Herberg de Pol weten te vinden. In en rondom de zaal zullen veel bedrijven vanuit de motorsport aanwezig zijn om hun artikelen tentoon te stellen

De entree tot het evenement is gratis. Het adres is: Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Ga terug...