R.K.S.V. beloont zichzelf niet - Radio 350

R.K.S.V. beloont zichzelf niet

Geplaatst op: 04-11-2015 |

In een duel waar R.K.S.V. zichzelf tekort deed bleef het op 4 punten steken. Voor rust hadden de Rijssenaren moeten scoren, na rust werd een man meer situatie niet uitgebuit. Voorwaarts V. was uiterst effectief en zette een geflatteerde 4-0 overwinning neer.

Door enkele blessures en een schorsing voor Dave Loohuis was het basisteam op enkele plekken gewijzigd. Toch was het R.K.S.V. dat het eerste gevaar stichtte via enkele corners en een schot van Gerald ten Hove welke tot corner verwerkt werd door de keeper. Na 22 minuten de grootste kans als John Loohuis verlengd en Gerald ten Hove alleen voor de keeper niet wist te scoren. Hierna volgden nog kansen voor Anton Acis, Jurgen Siemerink en Gerald ten Hove. De bal werd niet goed aangenomen, niet goed voorgezet of niet goed afgewerkt. De thuisploeg scoorde wel uit haar eerste kans, spits Gert Dogger werkte vanaf links de bal in de korte hoek. Ruststand derhalve 1-0 terwijl dit geen juiste afspiegeling was van het spelbeeld.

Direct na rust kon Tycho Descamps binnen de zestien op doel schieten, hij raakte slechts het zijnet. Wout Roelofs van de thuisploeg kreeg zijn tweede gele kaart in de 50e minuut en R.K.S.V. moest de man meer situatie uitspelen. Veel werd er niet gecreƫerd, uit een scrimmage kon John Loohuis niet meer dan een rolletje produceren. De rust bij de Rijssenaren ontbrak en als spelers uit positie gaan lopen dan voorspelt dit normaal niet veel goeds. Tot tweemaal toe een schreeuw om hands in de zestienmeter bij Voorwaarts, maar de scheidsrechter durfde het niet aan om te fluiten terwijl hij er zeer kort bijstond. Voorwaarts weet de laatste tien minuten nog driemaal te scoren, waaronder eenmaal uit een penalty. Zeer geflatteerd, maar deze verliesbeurt zal niet minder hard aankomen.

Zaterdag de uitwedstrijd naar Zelos, de ploeg die 11 punten uit 8 wedstrijden heeft. Als R.K.S.V. nog wat van het seizoen wil maken zullen er snel punten gepakt moeten worden. Gelukkig keren enkele spelers terug van een blessure en schorsing.

Voorwaarts V. - R.K.S.V. 1-0 (4-0)
39. Dogger (1-0)
80. Niks (2-0)
85. B. Bove (3-0)
89. Smelt (4-0)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Tycho Descamps (59. Dennis Stegeman), Luen Mensink, Berjan de Wilde, Mitchell Troost (63. Jonathan Acis), Wim Oosthoek, Gerald ten Hove (C), Adrian Kwintenberg, Jurgen Siemerink, John Loohuis en Anton Acis

Ga terug...