Workshop slimmer werken met i-Pad of andere tablet - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Workshop slimmer werken met i-Pad of andere tablet

Geplaatst op: 04-11-2015 |

Op maandag 23 november is er in de Bibliotheek in Rijssen een workshop tips en trucs voor tabletgebruikers. Hierin wordt aandacht besteed aan handigheidjes en leuke apps die het werken met een tablet leuker en efficiënter maken. De workshop begint om 19.30 uur.

Sommige dingen kunnen makkelijker, handiger of leuker. Computerdocente Alice Zandbergen vertelt hoe. Na een korte algemene uitleg over besturingssystemen en apps, wordt aandacht besteed aan beveiliging en gratis WiFi op je tablet. Vervolgens is er aandacht voor het gebruik van de tablet op vakantie en voor vrije tijd, communicatie (b.v. videobellen), tablet op de TV, screenshots maken, wat te doen als je tablet vast komt te zitten. De docente geeft tot slot tips om je tablet sneller te maken en een lijst van de gratis apps.

De workshop is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met een tablet. Bibliotheekleden betalen € 4,-; niet-leden € 6,50. Aanmelden bij de Bibliotheek in Rijssen of Holten, of via www.bibliotheekrijssenholten.nl is zeer gewenst.

De workshop wordt gegeven in de Week van de Mediawijsheid, waarin Bibliotheken laten zien dat zij een belangrijke rol kunnen spelen op dit gebied.

Ga terug...