Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour bij Herberg de Pol - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour bij Herberg de Pol

Geplaatst op: 05-11-2015 |

Marijn Brouwers neemt de bezoekers van zijn voorstelling mee op reis langs de mooiste chansons van Charles Aznavour. In Herberg de Pol klinken aanstaande zaterdagavond de Franse klanken van de beroemde chansonier, maar Marijn geeft ze in het Nederlands cadeau. De aanvang is zaterdag 7 november om 20.00 uur. De entree is €10.

Marijn Brouwers completeert het werk van de beroemde Franse zanger Charles Aznavour. De laatste zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans Ilaliaans, maar niet in het Nederlands. En Marijn doet dit wel. Hij verzamelde en vertaalde uit het rijke repertoire van Aznavour de mooiste liedjes en oogst hiervoor veel lof van pers en publiek. Herberg de Pol presenteert hem vol trots op zaterdag 7 november.

De wereldberoemde Charles Aznavour, schreef meer dan duizend liedjes: For me formidable, Hier encore, La Mamma en She. Hij zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Maar niet in het Nederlands. In 2014 werd Aznavour 90 jaar. Eerder verscheen van Marijn ook het theaterprogramma ‘Beste meneer Halsema,’ en de albums ‘Halsema’ en ‘La Bohème’. Hiervoor werkte hij ondermeer samen met Willem Nijholt en Liesbeth List. Willem Nijholt over Marijn: ‘Marijn heeft een prachtig geluid en maakt door zijn repertoirekeuzes en vertalingen daar op een originele manier gebruik van. Ik bewonder hem.’

Lokatie: Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Zaterdag 7 november aanstaande, aanvang 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur.
Tickets à €10 zijn online verkrijgbaar via www.herbergdepol.nl/tickets of ter plekke aan de kassa.

Ga terug...