Huldiging brandweervrijwilligers van kazerne Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Huldiging brandweervrijwilligers van kazerne Rijssen

Geplaatst op: 05-11-2015 |

Op vrijdag 6 november worden tien vrijwilligers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet. Burgemeester Arco Hofland van de gemeente Rijssen-Holten is aanwezig om de brandweervrijwilligers te huldigen.

Burgemeester Arco Hofland vindt het onderscheiden van de jubilarissen een gepaste beloning: “brandweervrijwilligers staan dag en nacht klaar om hulp te verlenen aan de inwoners van Rijssen. Daar waar andere mensen weglopen, doen brandweermensen juist een stap naar voren. Ik heb hier veel respect voor en ben vereerd hen te mogen huldigen.”

Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweerkazerne in Rijssen worden tien brandweervrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Edwin Baan, Christian Ligtenberg, Frank Tijhof en Marcel ten Hove vieren hun 10 jarig brandweerjubileum. Marcel Dommerholt
Corné Ligtenberg, Erjan Nieuwenhuis en Dinant Reterink zijn 15 jaar in brandweerdienst. En Lense Bakker en Berend Veneklaas maar liefst 20 jaar. “Zoveel jaren actief zijn voor de brandweer, dat is geweldig! Een korpsavond is een mooi moment om nog eens extra waardering voor het werk van de vrijwilligers uit te spreken”, aldus Henk Manenschijn, kazernecoördinator van Rijssen.

De heer Arco Hofland, burgemeester van Rijssen-Holten, is tijdens de korpsavond aanwezig om de vrijwilligers te huldigen. Deze avond worden ook diploma’s uitgereikt. Dit vindt plaats vanaf 20.00 uur in de brandweerkazerne van Rijssen aan de Molenstalweg 17.

Ga terug...