Marcel Borkent nieuwe Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31 - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Marcel Borkent nieuwe Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31

Geplaatst op: 06-11-2015 |

Marcel Borkent wordt met ingang van het seizoen 2016-2017 Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31. Marcel volgt daarmee Emiel Pluimers op die vanwege zijn toekomstige studie minder tijd aan de club kan besteden.

Het bestuur is blij dat het zo snel met Marcel tot overeenstemming is gekomen. Marcel voldoet aan de kwaliteitseisen zoals die in het bijgewerkte profiel zijn gesteld. Met zijn kennis van de vereniging, zijn rijke achtergrond in het voetbal, inspirerende en ambitieuze benadering was Marcel Borkent zowel voor de Technische Commissie Jeugd, de TC1 als het nieuwe bestuurslid Technische Zaken Fred Tuinman, de ideale kandidaat.

Marcel Borkent wordt verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid, geeft leiding aan het technisch kader en bewaakt het spelconcept. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de doorstroming van talenten naar het standaardteam, waarvoor het bereiken van de Topklasse onveranderd als ambitie staat.

Marcel is geen onbekende binnen Excelsior. Hij is momenteel techniektrainer bij de pupillen en was ooit assistent-trainer van Excelsior’31 1, onder Gerrit Geerdink Johannink.

Ook trainde hij diverse jeugdteams binnen Excelsior'31. Een functie die hij tevens uitoefende bij NEO en Sportclub Enschede. Marcel is op dit moment hoofdtrainer bij de v.v. Hellendoorn.

Eerder trainde hij de standaardteams van SVVN en Voorwaarts V.

Ga terug...