Nijverdals reclamebureau haalt grote nationale klant binnen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nijverdals reclamebureau haalt grote nationale klant binnen

Geplaatst op: 06-11-2015 |

De grote landelijke cadeaukaart-organisatie YourGift is een samenwerking aangegaan met Moddit Internet Reclamebureau uit Nijverdal. Moddit mocht onder andere een nieuwe en gebruiksvriendelijke website ontwikkelen voor deze grote organisatie. Deze website is op 4 november online gegaan.

Nijverdalse successen
Het Nijverdalse reclamebureau Moddit is in het lokale bedrijfsleven zeer actief. Zij verzorgen al een aantal jaren de online en offline marketing van vele bedrijven in en rondom Nijverdal. Dat ze nu ook grote nationale klanten als YourGift binnen halen maakt Simon Hogenkamp, mede-eigenaar van Moddit trots: “Ze hadden ook voor een groot reclamebureau uit het Westen kunnen kiezen. Toch kozen ze voor ons. Daar zijn we best trots op.”

Een grote nationale klant
YourGift is één van de grootste cadeaukaart-uitgevers. Het Nijverdalse reclamebureau mocht voor dit bedrijf niet alleen de nieuwe website ontwikkelen, maar ook de gehele styling op zich nemen en online marketing verzorgen. “We werken veel voor regionale bedrijven. We zijn enthousiast dat steeds vaker grotere bedrijven de weg naar Nijverdal weten te vinden”, aldus Simon Hogenkamp.

Ga terug...