Geheim van de Gebroeders Timisela te zien in Parkgebouw - Radio 350

Geheim van de Gebroeders Timisela te zien in Parkgebouw

Geplaatst op: 06-11-2015 |

In samenwerking met Organisatiebureau Ichtus Rahanra heeft het Parkgebouw op vrijdag 13 november de populaire Gebroeders Timisela naar Rijssen gehaald. De broers hebben een Molukse achtergrond, hun verhaal is herkenbaar voor veel kinderen van migranten van de tweede en derde generatie. Maar eigenlijk voor iedereen.

Het geheim van... is het verhaal van twee broers, Henry en Joshua, die ieder hun eigen leven leiden en elkaar daarbij in balans houden. Op een dag worden ze door het lot gedwongen samen een reis te maken. De reis van de gebroeders Timisela blijkt een bijzondere tocht met persoonlijke verhalen over offers, tegenslagen en overwinningen. Hoe overleven de broers dit? En wat heeft hun afkomst hiermee te maken? Een voorstelling met een lach en een traan, verbonden door muziek.

Het geheim van de Gebroeders Timisela is een persoonlijke geschiedenis over tegenslagen, dilemma’s, verantwoordelijkheid nemen, persoonlijke ambities, inzicht en inkeer.

Aanvang 20:00 uur. Tickets a € 20,00 euro (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa (op werkdagentussen 09.00 en 16.00 uur).

Ga terug...