Strijdend R.K.S.V. verslaat Zelos - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Strijdend R.K.S.V. verslaat Zelos

Geplaatst op: 09-11-2015 |

Een verre uitwedstrijd naar Zelhem, waar R.K.S.V. tegen Zelos moest aantreden leverde drie punten op. Na een sterk eerste uur kwam de 1-2 uit het niets op het scorebord te staan, maar uiteindelijk wonnen de Rijssenaren met 1-3. Zeer belangrijke punten in de strijd onderin, wat hopelijk tot gevolg heeft dat de weg naar boven ingezet is.

R.K.S.V. had wederom te maken met enkele afwezigen daarentegen waren Gertjan Wilbers, Dave Loohuis en Marthijn Schottert weer beschikbaar. De thuisploeg mistte ook enkele spelers, maar hield genoeg kwaliteit over bleek wel. Aanvoerder Haike Scheffer, spits Meron Zahaye en linksbuiten Menno Diepenbroek vielen vooral op. Het begin was voor de Rijssenaren, men zat overal kort op en kreeg via de snelle voorhoede enkele kansjes. Een steekpass van Gertjan Wilbers werd afgerond door Anton Acis, maar werd onterecht wegens buitenspel afgekeurd. Het geluk zat niet mee, zeker niet toen Tycho Descamps na 35 minuten geblesseerd het veld moest verlaten voor Ronald Brinkman. Zelos kreeg een schotkans rond de zestien meter en ook R.K.S.V. kreeg enkele kansen, het was tenslotte Adrian Kwintenberg die de ban brak. Via een solo speelde hij twee man uit en schoof de bal laag in de korte hoek na 41 minuten. Tot de rust gebeurde er verder niet veel en stond het terecht 0-1 voor R.K.S.V.

Vlak na rust werd ook de 0-2 gescoord, via een steekpass van Gerald ten Hove kon Adrian Kwintenberg de bal voorzetten op Ronald Brinkman. De invaller kon als spits zijn doelpuntje meepikken en rondde beheerst af. Lang duurde de vergrote voorsprong niet, in de 59e kon Menno Diepenbroek alleen op de doelman af na balverlies rond de middenlijn. De snelle linksbuiten had weinig moeite om de bal langs de keeper te schuiven en stond het plots 1-2. Zelos had vanaf dit moment een sterke periode zonder echt grote kansen te creƫren. Het laatste kwartier was de storm van de thuisploeg gaan liggen en kwamen er grote kansen op 1-3., uiteindelijk maakte Anton Acis dit doelpunt. Door een dieptepass kon de spits op de goal af en schoof de bal langs de uitkomende doelman in het doel. Opluchting en vooral vreugde, het was namelijk even gelden dat R.K.S.V. drie punten kon bijschrijven. Erg belangrijke punten, mede omdat iedereen van elkaar kan winnen in de 3e klasse D dit seizoen.

De komende weken worden belangrijke voor R.K.S.V. beginnend met de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sportlust Glanerbrug komende zaterdag. Net als tegen Zelos zal er gewonnen moeten worden om weg te komen van de voorlaatste plaats. Op 28 november zullen de oranjehemden aantreden tegen Kloosterhaar, die nu 1 plek en 1 punt boven R.K.S.V. staan.

Zelos - R.K.S.V. 1-3 (0-1)
41. Kwintenberg (0-1)
50. Brinkman (0-2)
59. Diepenbroek (1-2)
88. Acis (1-3)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Tycho Descamps (35. Ronald Brinkman), Luen Mensink, Berjan de Wilde, Jurgen Siemerink, , Dave Loohuis, Gerald ten Hove (C), Adrian Kwintenberg, Mitchell Troost (73. Marthijn Schottert), Anton Acis en Gertjan Wilbers (61. Tijs Blokhorst).

Ga terug...