Het borrelt van beweging in Rijssen! - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Het borrelt van beweging in Rijssen!

Geplaatst op: 10-11-2015 |

Begin 2015 is CarintReggeland van start gegaan met het beweegstimuleringsproject `Samen Actief’. Binnen dit project is er gewerkt volgens de 7 bouw stenen van preventief bewegen die sinds 1 januari 2015 van kracht zijn. Samen met USA fitness en ViaVie Welzijn zijn er meer dan 100 fittesten uitgevoerd. Voor iedereen was de uitkomst hiervan anders, maar voor iedereen gold, er is altijd nog wat aan je conditie te doen!

Intern is er veel veranderd het afgelopen jaar bij CarintReggeland. Een nieuwe wind waait door de gangen in Rijssen en ook in vele andere locaties. Rijssen is in het kader van preventief bewegen de voorloper binnen CarintReggeland. Sinds de zomer komen er steeds meer initiatieven van de grond. Beweeggroepen worden opnieuw opgezet of er worden initiatieven genomen om compleet nieuwe doelgroepen te prikkelen.

Op de maandag ochtend wordt er in de Schutse gesport met Fit + o.l.v. Nardy Brinks. Een beweegfanaat die het beste uit iedereen wil halen. Deze groep is voor de vitale senior die in de buurt van de Schutse woont en houdt van actief bezig zijn. Op dit moment zijn er 8 deelnemers, waaronder mannen en vrouwen. Er wordt met elkaar bewogen op muziek, de groep is bewust bezig met krachttraining en doet vaak een spel om nog even gezellig af te sluiten. Er wordt veel plezier ervaren, wat de spierpijn minder erg maakt!Op de Wellehof en ook binnenkort weer op de Parkstede worden de lessen verzorgd door de buurtsportcoaches van ViaVie Welzijn.

Wilt u ook graag in beweging komen maar weet u niet hoe, laat ons u dan helpen om uw draai binnen het beweegaanbod te vinden. Kom gezellig langs op de maandag ochtend om 9.00 uur bij Nardy en probeer een keer een les. Mocht u het niet aanspreken, er is nog genoeg aanbod waar zij u naar kan verwijzen.

Voor een proefles kunt u een mailtje sturen naar n.brinks-aalderink@carintreggeland.nl bellen naar 06-34362443 of vul het aanmeldformulier in verkrijgbaar bij de receptie van de Schutse.

Vindt u dat u niet hoeft te bewegen, dan dagen wij u uit om in januari weer deel te nemen aan de tweede reeks fittesten?! Houd eind november en begin december de kranten goed in de gaten voor meer informatie over de fittesten bij u in de buurt en geef u op.

Ga terug...