Rock 'n Roll in het Parkgebouw Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rock 'n Roll in het Parkgebouw Rijssen

Geplaatst op: 11-11-2015 |

Dat wordt een swingede avond in het Parkgebouw Rijssen.

Erwin Nyhoff, één van de vaandeldragers van de Nederlandse rock, gaat in Kings Of Rock 'N' Roll op zoek naar de waarheid van het genre en al zijn excentrieke vertolkers. Waarom schoot Elvis Presley zijn televisies kapot, trouwde Jerry Lee Lewis zijn 13-jarige nichtje, belande Chuck Berry in de gevangenis en werd Little Richard predikant?

Erwin Nyhoff kan het weten! Zelf is hij bekend van The Voice of Holland en stond hij op Pinkpop met zijn band The Prodigal Sons. Met de voorstellingen In the Footprints of Springsteen en Woodstock The Story maakt hij de laatste jaren furore in het theater. Eén van de hoogtepunten in zijn carrière is zijn samenwerking met de originele begeleiders van Elvis Presley, drummer DJ Fontana en gitarist Scotty Moore. De estafettestok werd overgedragen, het heilige vuur doorgegeven.

Vele, veelal geheim gebleven verhalen over het leven on the road met de grote helden uit de Rock 'n' Roll deelden ze met hem. Van Scotty Moore heeft Erwin een gesigneerde gitaar waarop hij in de show het geluid zal laten horen zoals Elvis dat gewild zou hebben...

Gewapend met die gitaar, een unieke stem en een ijzersterke performance brengt Erwin Nyhoff samen met zijn band een eerbetoon aan de belangrijkste pioniers van de popmuziek. Oftewel The Kings of Rock 'n Roll!

Parkgebouw maakt er een echte Rock 'n Roll avond van! Jurkjes met petticoats, vetkuiven en een swingende afterparty met de Rijssense band Sara Smiles. Dus haal de gel tevoorschijn, strijk de swingdresses, pak de dansschoenen en kom naar de Oude Dame!!

Kaarten
Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur). Entree: € 19,50 (excl. € 0,50 verenigingskosten).

Ga terug...