Wandeling voor ouders van kinderen met autisme! - Radio 350

Wandeling voor ouders van kinderen met autisme!

Geplaatst op: 11-11-2015 |

Ervaringen opdoen, idee├źn uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het in het kort om bij het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich bezig met de diverse activiteiten van OASE.

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd. Samen wandelen is een ontspannen manier om met elkaar in gesprek te komen. De ouders hebben onderling aan een half woord genoeg en ervaren erkenning en herkenning.Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden!

Op vrijdagochtend 25 november wandelen we in Olst. We starten om 10.00 uur vanaf het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst. Na een uurtje wandelen praten we verder onder het genot van een kop koffie. Ouders van kinderen met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen deelnemen aan deze wandeling.

Trek uw (stoute) wandelschoenen aan en geef u op:Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, telefoon 0548-638830, email: info@vrijwilligethuiszorg.nl

Ga terug...