Reserves Excelsior'31 (zaal) krijgen het niet cadeau bij ZVO - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Reserves Excelsior'31 (zaal) krijgen het niet cadeau bij ZVO

Geplaatst op: 11-11-2015 |

Maandag heeft het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior'31 een belangrijke overwinning behaald in Ommen. Als nummer vijf won het de uitwedstrijd bij de nummer twee ZVO met 1-3. De ruststand van 0-1 werd uitgebouwd tot een solide zege, waardoor Excelsior'31 weer helemaal meedoet in de Hoofdklasse G.

Flankspeler Rik Harbers was nog niet wedstrijdfit, waardoor Maarten Postma aan de selectie was toegevoegd voor deze wedstrijd. Vanaf het begin lag het initiatief bij Excelsior'31 al kwam het niet tot hele grote kansen, omdat ook ZVO vanuit een gesloten defensie speelde. Vanuit de tweede lijn was Sander Kwintenberg een aantal keer gevaarlijk, maar het was Tom Kamphuis die met een strak schot de score opende. Net als de vorige wedstrijd werkte Kamphuis ook nu weer als een paard en nam de belangrijke openingstreffer voor zijn rekening.

Na de rust liet Excelsior'31 de tegenstander iets meer komen en kreeg het ook meer ruimte voor tegenaanvallen. Maarten Postma en Sander Kwintenberg wisten hiervan te profiteren, waardoor Excelsior uitliep na een comfortabele 0-3 voorsprong. ZVO drong wel aan, maar Marien Baan liet zien dat hij een uitstekende sluitpost is. Via een penalty kwam ZVO nog wel op 1-3, maar zelfs toen de keeper van ZVO mee ging spelen was Marien Baan niet te passeren. Door deze overwinning sluit Excelsior'31 weer aan bij de top en heeft het tot dusver al de koploper Drienerlo en de nummer twee ZVO verslagen.

Volgende week donderdag speelt Excelsior-2 een thuiswedstrijd in de Reggehal in Rijssen. Donderdag 19 november zal dan om 20.00 uur LZV de tegenstander zijn. U bent bij deze vast van harte uitgenodigd om wederom een fris van de lever spelend Excelsior aan het werk te zien.

Doelpunten Excelsior’31 2: Tom Kamphuis, Maarten Postma en Sander Kwintenberg
Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Marien Baan (keeper), Remco Haan, Ruben Oraile, Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Maarten, Postma, Miguel Parera en Tom Kamphuis

Ga terug...