Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen tegen TZR Fermonia Boys - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen tegen TZR Fermonia Boys

Geplaatst op: 12-11-2015 |

Aanstaande vrijdag 13 november staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. In sporthal de Reggehal in Rijssen is om 21.00 uur TZR Fermonia Boys uit Roermond de tegenstander.

Excelsior’31 zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Met drie punten uit acht wedstrijden staat het momenteel op de laatste plaats in de eerste divisie. Tegen de topploegen komen de Rijssenaren duidelijk te kort, geen schande na twee promoties op rij. Wat wel zorgen baart is dat het team ook niet uit de verf komt tegen de laagvliegers in deze klasse. Voor alle spelers is het nieuw en wennen op dit niveau, maar voetballend gezien hebben de rood witten nog niet laten zien wat ze in haar mars hebben. Ook zit het dit seizoen niet mee qua blessures. Waar het in voorgaande jaren weinig last van had, is het dit seizoen wel anders. Zo viel afgelopen week Niek Haas uit met een zware liesblessure.

Vrijdag wacht een zware taak tegen TZR Fermonia Boys. De bezoekers, vooraf bestempeld als een titelkandidaat, kan de titelaspiraties in de kast zetten. Het team staat momenteel op een vierde plaats en zal zich moeten richten op een periodetitel. Hopelijk kan Excelsior’31 stunten en met een goed gevoel de wedstrijd erop in gaan tegen mededegradatiekandidaat Kawin.

Excelsior’31 kan de steun van het thuispubliek goed gebruiken. Supporters zijn dan ook meer van harte welkom. De entree is gratis.

Ga terug...