Open dag Dagactiviteitencentrum Het Nijverhuis - Radio 350

Open dag Dagactiviteitencentrum Het Nijverhuis

Geplaatst op: 13-11-2015 |

Dagactiviteitencentrum ‘Het Nijverhuis’ van Dimence in Nijverdal houdt evenals voorgaande jaren een Open Dag. Op zaterdag 21 november 2015 staan de deuren open voor belangstellenden. Dimence nodigt u hiervoor van harte uit.

Bij Het Nijverhuis worden mensen met een psychiatrische achtergrond professioneel begeleid. Er wordt gelegenheid geboden om de dag gestructureerd, zinvol en in een beschermde omgeving door te brengen. In Het Nijverhuis werken hulpverleners, vrijwilligers en stagiaires.

Sinds 1 januari 2015 heeft het Dagactiviteitencentrum (DAC) ook te maken met deelnemers die door de gemeente zijn geïndiceerd, naast mensen die in behandeling zijn bij Dimence. Ook is er een inloopfunctie, met de mogelijkheid om een kop koffie te drinken, een spelletje te spelen of een praatje te maken.

Deelnemers en medewerkers zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Open Dag.
Er is een verkoop van zelfgemaakte artikelen, variërend van vogelvoederhuisjes tot grote meubels. Het is ook mogelijk om bestellingen te plaatsen.Verder zorgen de bezoekers van het DAC voor heerlijke hapjes, waaronder de beroemde eigengemaakte pannenkoeken en verse erwtensoep.

Door middel van deze Open Dag wil Dimence het DAC in de schijnwerpers zetten om zoveel mogelijk mensen te laten zien welke rol ze heeft in de gemeente ten aanzien van dagactiviteiten.

Waar: Grotestraat 304a in Nijverdal
Wanneer: zaterdag 21 november van 10.00 tot 15.00 uur.

Ga terug...