Gezellige” Dag van de Mantelzorg” Buurtboerderij Het Oosterbroek - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gezellige” Dag van de Mantelzorg” Buurtboerderij Het Oosterbroek

Geplaatst op: 15-11-2015 |

Op 10 november wordt elk jaar op meer dan 200 plaatsen in Nederland waardering uitgesproken voor het bijzondere werk van mantelzorgers.

Mantelzorgers combineren vaak hun intensieve zorg voor naasten met een betaalde baan of andere activiteiten. Voor buurtboerderij Het Oosterbroek in Luttenberg en de Vrijwillige Thuiszorg Overijssel voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg aanleiding mantelzorgers in het zonnetje te zetten en uit te nodigen voor een gezellig samenzijn.

De Buurt(zorg)-boerderij en Vrijwillige thuiszorg bieden ondersteuning aan kwetsbare burgers uit de gemeente Raalte en omliggende gemeenten, in het bijzonder aan mensen met beginnende dementie en hun mantelzorger.

Het boerenerf en het ritme van het ‘boerenleven’ zijn het middel om te participeren in de maatschappij, in een rustige omgeving en dicht bij de natuur. Vanuit een knusse en warme omgeving kunnen de gasten aan diverse creatieve en activerende activiteiten deelnemen, zowel binnen als buiten.

Deze activiteiten en de dag van de mantelzorg worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

Ga terug...